The Special One

Little things are the prettiest, aren’t they? The special one este cadoul perfect atunci când vrei să impresionezi prin gesturi mărunte, dar deosebite. O cutie mică, elegantă și rafinată în care noi așezăm un singur trandafir criogenat în funcție de preferințele tale care rezistă până la 25 de ani!

Foto Categorie: Trandafir criogenat: The Special One
Arată Filtrele

Afișez toate cele 10 rezultate

Arată Filtrele

Afișez toate cele 10 rezultate

Un gest mic, dar însemnat și special

Poți alege dintr-o paletă vastă de culori, incluzând alb și negru, dar și culori vii și pline de viață precum roz, mov, roșu și altele. Cadourile nu trebuie mereu să fie mari pentru a fi impresionante!

Alege un trandafir criogenat pentru a oferi un cadou original

Trandafirii criogenați sunt speciali în ansamblul lor deoarece sunt considerați nemuritori, iar această caracteristică îi deosebește puternic de cei clasici. Poți apela la un astfel de cadou, mai ales atunci când persoana iubită adoră lucrurile mici, simple, dar de impact.

O cutie neagră insuflă eleganță și bun gust, iar odată cu adăugarea unui trandafir criogenat într-o culoare contrastantă cu aceasta, deja cadoul se transformă într-o poveste frumoasă, cu multe emoții în spate. Nu vorbim doar despre o simplă cutie cu un trandafir în ea, ci despre un amalgam de sentimente deosebite care o însoțesc.

Trandafirul criogenat îți oferă șansa să fii diferit!

Alege să fii diferit atunci când vrei să oferi ceva cuiva. Nimic nu se compară cu un gest unic, un gest care nu se uită și rămâne suspendat în timp. Cutiile cu trandafiri asta fac. Te pun într-o lumină diferită atunci când le oferi pentru că sunt învăluite într-o aură specială.

Culori diverse și materiale de calitate superioară, toate doar într-o cutie mică, dar cu o însemnătate atât de mare. Timp de 25 de ani, cutia cu trandafirul special în ea va rămâne exact ca în prima zi și va aminti cu entuziasm de momentul în care a fost oferită. 

Trandafir criogenat pret

Totuși care este prețul pentru un trandafir criogenat? Ei bine, la Fleurs de Prestiges, prețurile încep de la 120 de lei și ajung până la 200 de lei pentru aranjamentele cu un singur trandafir criogenat. Dacă ești în cautarea uni trandafir criogenat ieftin, într-un aranjament elegant, The Special One, este cea mai bună alegere. Este la fel de elegant ca un trandafir în cupola iar persoana căreia îl vei dărui se va bucura de el pentru foarte mult timp.