Pentru că ne dorim să vă satisfacem dorințele și știm că timpul este o problemă pentru toți, vă oferim posibilitatea de a vă livra florile noastre la domiciliu în Iași.

Pentru ca timpul să nu mai fie considerat un impediment în oferirea unui cadou, trimitem flori prin curier oriunde în Iași.

Astfel, ne dorim ca prin aceste buchete de flori și celelalte aranjamente florale deosebite să aduceți zâmbetul pe buzele celor pe care le iubiți și le apreciați.

De asemea, cunoaștem situațiile în care nu aveți posbiltatea de a fi alături fizic de femeile din viața voastră, atunci când sunteți plecați din oraș dar totuși doriți să le faceți o surpriză.

Tocmai de aceea, puteți apela cu încredere la serviciile noastre de a trimite flori prin curier în stare perfectă, deoarece facem livrare la domiciliu oriunde în Iași.

Florile sunt cel mai potrivit cadou indiferent de eveniment. Sunt perfecte pentru orice ocazie și ideale pentru a oferi într-un mod elegant fericirea sexului frumos.

Această florărie dorește să se diferențieze de celelalte florării din Iași prin simplitate și bun gust. Suntem foarte atenți la fiecare detaliu, de aceea oferim o deosebită importanță fiecărei etape ce ajută la concretizarea produsului.

Folosim materiale de calitate superioară pentru a fi siguri că ceea ce oferim clienților este pe măsura așteptărilor. Pentru că florile reprezintă puritate, iar voi vă doriți să nu dați greș, avem o varietate de produse ce vă pot ajuta în acest sens.

Florarie Iasi - Livrari Flori la domiciliu

Buchetele și cutiile noastre de flori rezistă foarte bine, dar asta ține foarte mult și de modul în care acestea sunt păstrate.

Alegem să folosim mereu flori proaspete și naturale, iar pentru o rezistență cât mai îndelungată ne folosim de un burete special.

Această florărie online dorește să vă ajute atunci când sunteți în pană de idei în ceea ce privește alegerea unui cadou, de aceea vă stăm la dispoziție cu flori de lux:

În funcție de ceea ce preferați și de gusturile destinatarei, vă stăm la dispoziție cu produse diferite prin care vă puteți face cu siguranță remarcați și care vă vor ajuta să faceți o impresie bună așa cum vă doriți.

Pentru comanda de flori online, vom face livrări la domiciliu în Iași astfel:
– Comenzile până la ora 16:00 se livrează în aceeași zi;

– Comenzile după ora 16:00 se livrează a doua zi.

Plata pentru florile livrate la domiciliu prin comenzi online se poate realiza cu cardul, dar avem și posibilitatea de a le ridica de la sediul nostru de pe strada Cuza Vodă, numărul 40.
Lăsați florile să vorbească pentru voi!