Zi de nastere

Ocaziile speciale precum zilele de naștere merită celebrate cu bucurie, iar sărbătorita trebuie să fie în centrul atenției.
Fii tu autorul sau autoarea unei zile de naștere de neuitat oferind un cadou special.
Poți alege din colecția noastră ofertantă de pachete onomastice care mai de care mai elegante și rafinate.

Buchete de flori pentru zi de nastere
Arată Filtrele

Afișez toate cele 9 rezultate

Arată Filtrele

Afișez toate cele 9 rezultate

Fii autorul unei zile de naștere de poveste!

Ce este mai frumos decât un buchet cu trandafiri criogenați, realizat cu bun gust numai din materiale de înaltă calitate, lângă care putem adăuga la alegerea ta fie o sticlă de vin roșu, fie un urs mare de pluș sau o cutie de ciocolată fină.

Buchete de flori pentru o zi de naștere specială

Se apropie ziua ei de naștere și nu știi cum să o surprinzi? Bănuim că știi ce îi place, iar dacă nu ești hotărât noi venim cu o soluție salvatoare, mereu frumoasă și specială.

Te invităm să alegi un buchet de trandafiri criogenați care debordează în eleganță și bun gust, iar pe lângă acesta să adaugi și o sticlă de șampanie marca Moet Chandon pentru a sărbători așa cum se cuvine.

Avem o gamă variată de culori și modele de buchete, iar în funcție de preferințele tale, noi realizăm cadoul în așa fel încât la final toată lumea să fie fericită, iar sărbătorita să aibă parte de o clipă de neuitat.

De asemenea, dacă crezi că șampania nu este pe gustul ei, poți alege o sticlă de vin roșu, o băutură mereu fină și romantică pentru clipe de neuitat la apus de soare, în cea mai importantă zi din viața iubitei tale.

Celebreaz-o așa cum merită și oferă-i un cadou clasic, dar încărcat cu sentimentele tale nemărginite de iubire.

Cauți un cadou pentru ziua mamei?

Tu alegi ce crezi că îi va plăcea mamei tale sau prietenei tale cele mai bune care urmează să-și sărbătorească ziua de naștere, iar noi ne ocupăm ca pachetul tău special să fie încărcat cu emoție și magie, multă magie.

Realizăm totul la standarde înalte și ne ocupăm cu atenție la detalii pentru ca surpriza ta să fie cu adevărat impresionantă.

Femeile merită gesturi tandre și rafinate precum ele!

Feminitatea este plină de provocări, emoții și trăiri nemaiîntâlnite. De aceea, cele mai speciale femei din viața noastră merită să fie sărbătorite așa cum se cuvine. De ziua lor de naștere acestea radiază de fericire, iar dacă li se oferă daruri speciale, aura din jurul lor devine cu adevărat magică.

Urmează ziua de naștere a mamei tale? Fii original/ă și surprinde-o cu un gest pe care nu l-a mai experimentat din tinerețe.

Trimite-i flori și ciocolată în pragul ușii, iar noi îți garantăm că o vei impresiona instant, iar trandafirii criogenați în cutie sau în buchet vor dăinui precum iubirea ta pentru aceasta.

Iubirea pentru mama este sacră și merită celebrată cu multă emoție în suflet, de aceea de ziua ei de naștere, fă-o să se simtă specială și iubită.

Un cadou cât o mie de cuvinte

Când ai o zi de naștere de sărbătorit, nimic nu mai contează. Vrei ca totul să iasă perfect, iar sărbătorita să se simtă cu adevărat unică.

Din acest motiv, la Fleurs de Prestiges realizăm cadouri din materiale de înaltă calitate, cu pasiune și iubire pentru frumos și le livrăm direct la ușa sărbătoritei în cel mai scurt timp pentru ca totul să fie așa cum ți-ai plănuit.

Nu contează dacă este vorba despre prietena cea mai bună sau despre parteneră, ci contează cum vrei să o surprinzi. Ai de unde alege!

Poți face combinații diverse cu flori și alte elemente aniversare, pentru o zi de naștere cu adevărat emoționantă și deosebită. Noi creăm pentru tine pachete superbe, elegante, dar cu o simplitate aparte, pentru un rezultat final senzațional.