Flori Aniversare

Ocaziile speciale precum sunt aniversările alături de cei dragi, marchează un moment de bucurie și de entuziasm.
Comandă buchete de flori aniversare sau cutii cu trandafiri criogenați pentru a face o surpiză plăcută. Dăruiește un cadou unic combinând florile cu vin, ciocolată sau chiar un urs de pluș.

Flori Aniversare: Cutii si buchete de flori aniversare.
Arată Filtrele

Afișez toate cele 16 rezultate

Arată Filtrele

Afișez toate cele 16 rezultate

Flori aniversare, un cadou simbolic și elegant

Am auzit bine? Peste câteva zile este aniversarea nunții voastre? Un prilej de bucurie și emoție la cote maxime. Nu-i așa? Atunci credem că acest moment merită sărbătorit în mare fel.

Alege pentru ea un buchet sau o cutie cu flori nemuritoare, simbolul iubirii eterne dintre voi și adaugă o sticlă de șampanie Moet Chandon Imperial Rose pentru a putea sărbătorii cu adevărat acest moment special din viața voastră de cuplu. Partenera ta va simții gestul tău până în adâncul inimii și va radia de fericire.

Flori deosebite pentru aniversări reușite

Ocaziile speciale precum sunt aniversările alături de cei dragi, marchează un moment de bucurie și de entuziasm.
Dacă se apropie aniversare părinților tăi a celor 50 de ani de căsnicie, nu uita să îi duci mamei tale un cadou simbolic care o reprezintă ca femeie și ființă.
Poți alege florile, acestea fiind cu adevărat delicate și mereu vor fi primite cu drag, iar lângă ele poți să mai adaugi un element aniversar precum șampanie, vin roșu sau ciocolată de înaltă calitate.

Noi ne ocupăm ca aranjamentul dorit de tine să prindă un contur deosebit și îl livrăm cu bucurie în pragul mamei tale, oferindu-i astfel o clipă e fericire. Așa te vei conecta tu ea într-o manieră specială, iar relația mamă-fiică va adopta o aură încărcată cu iubire și mulțumire.

Surprinde-o cu trandafiri și șampanie aniversare!

Atunci când prietena ta cea mai bună își aniversează un moment important din viața ei, știi că se lasă cu o petrecere de zile mari alături de toată gașca de femei entuziaste. Ne gândeam astfel că poți să mergi la aniversare cu un cadou deosebit, clasic, dar simbolic și special.

La Fleurs de Prestiges îți oferim posibilitatea de a face combinații pentru un rezultat senzațional. Lucrăm numai cu experți florari și cu materiale de înaltă calitate, de aceea, orice îți dorești, noi punem în practică și realizăm cadouri aniversare inedite.

Poți alege flori și șampanie aniversare. Florile pot fi puse în cutii de la ce mai mică, la cea mai mare, în diverse culori și pot fi acompaniate de o șampanie Moet Chandon pentru a sărbătorii cu prietenele tale momentul acesta special din viața voastră.

Prietena ta cea mai bună va fii surprinsă și nu va uita gestul tău o perioadă de timp îndelungată, mai ales că trandafirii din cutie sunt criogenați și durează 25 de ani, fiind la fel de frumoși și proaspeți ca în prima zi.

De asemenea, dacă nu dorești cutie, poți alege un buchet elegant pe care noi îl realizăm cu atenție la detalii și mult bun gust. Cu siguranță orice vei alege, va avea un impact unic și frumos, iar petrecerea aniversară va primi un plus de farmec.

Realizăm cu pasiune cadouri aniversare de neuitat

Aniversările sunt un prilej de a te bucura mai mult de moment și de a da frâu liber emoțiilor tale. Partenera ta urmează să își aniverseze promovarea la locul de muncă sau mama ta își aniversează pensionarea? Acestea sunt momentele perfecte pentru a oferi și pentru a face gesturi frumoase cuiva drag ție. Nu uita să alegi ceva simbolic, dar totuși inedit. Trandafirii criogenați în cutie, lângă care putem adăuga o băutură rafinată sau o cutie cu ciocolată fină, credem că reprezintă cadoul perfect pentru o astfel de aniversare. Le vei oferi un dar plin de emoție, care simbolizează iubirea ta pentru ele și le vei face să se simtă speciale cu adevărat.

Femeile trebuie celebrate cu multă bucurie, pentru că ele reprezintă ceva special pe acest Pământ și tu, ca bărbat în viața lor, le vei face o surpriză plăcută, care va dăinui în timp. Noi ne pliem după dorințele tale și îți concepem cadoul perfect, cu grijă și entuziasm, creând o poveste frumoasă.

Urs de pluș pentru latura ei copilăroasă

Când este pe punctul de a-și aniversa majoratul, surprinde-o altfel. Oferă-i un cadou care îi va aminti de perioada copilăriei sale și o va face să se gândească la parcursul său spre maturitate, unde a ajuns de atunci și câte s-au schimbat în viața ei.

Alege un pachet deosebit, care conține o cutie mare cu trandafiri criogenați și ciocolată, iar pe lângă acestea poți adăuga elementul despre care spuneam: ursul mare de pluș. Poți alege diverse culori și modele, iar noi ne asigurăm că rezultatul final este conform așteptărilor tale, cadoul fiind cu adevărat deosebit.

Putem adăuga și un bilet cu mesajul tău, iar astfel o vei face să lăcrimeze și să se simtă specială în cea mai importantă zi din viața ei. Nu trebuie să vi cu ceva nemaivăzut pentru a surprinde o femeie, ci trebuie să oferi darul cu multă iubire și emoție pentru ca ea să-l țină minte toată viața ei.