Scopul acestei florării online este de a face femeile fericite și în același timp de a facilita procesul de luare a unei decizii în ceea ce privește alegerea unui cadou perfect.

Femeile iubesc florile, iar pentru noi este foarte important ca ele să fie fericite. Niciodată nu suntem siguri de ceea ce își doresc acestea sau dacă o să le placă ceea ce le vom oferi, tocmai de aceea vă asigurăm că aranjamentele florale pe care noi vi le oferim vă vor ajuta în această situație.

Vă stăm la dispoziție cu produse diferite și speciale. De la formele și culorile diferite ale ambalajelor noastre, până la cele mai frumoase flori atent alese.

Ambalajele pe care noi le considerăm deosebite pot fi atât în forma unui buchet (dar care nu mai trebuie așezat în apă datorită buretelui) sau cutii rotude, pătrate și dreptunghiulare de culoare albă, neagră sau roz pudrat. De asemenea, florile pentru care am optat sunt în funcție de sezon: trandafiri, lalele și
bujori.

Florile noastre pot rezista până la 15 zile în funcție de mediul în care sunt păstrate. Din fercire avem și o altă variantă pentru cei ce își doresc să rămână cât mai mult în amintirea destinatarei sau pentru cei care vor să își impresioneze persoana iubită.

Vă oferim posibilitatea de a comanda trandafiri criogenați, cunoscuți drept trandafiri nemuritori. Diferența dintre acești trandafiri criogenați și cei clasici constă în procesul acestora de ofilire. Ambii sunt la fel de frumoși, de catifelați și rafinați, însă tradafirii criogenați nu se ofilesc.

Din cauza faptului că, de cele mai multe ori nu reușim să transmitem ceea ce simțim prin vorbe, trebuie să ne exprimăm prin gesturi.

Însă, florile pe care noi le-am ales și felul în care am conceput ambalajele și așezarea acestora sunt ideale atunci când vă doriți impresionați și să oferiți un cadou special, simplu, dar sofisticat în același timp.

Prin această florărie online vă oferim posibilitatea de a câștiga timp, deoarece nu mai este nevoie să vă deplasați în magazin, ci trebuie doar să accesați site-ul nostru, iar noi ne ocupăm de livrări la domiciliu în Iași.

Florile pot fi cele pe care vi le doriți, doar culoarea buchetelor și a cutiilor cu flori variază conform celor pe care noi le-am considerat ca fiind potrivite, respectiv cele menționate mai sus.

De asemenea și felul în care doriți să fie așezate florile vă aparține în cazul în care aveți o anumită preferință.
Considerăm florile ca fiind cadoul perfect pentru orice femeie și de aceea am optat pentru flori proaspete, naturale și aranjamente speciale, elegante și de calitate.