LASĂ FLORILE SĂ VORBEASCĂ PENTRU TINE

Florile nu sunt doar plante, ci emoții și trăiri duse până la extrem

MagazinContact

Despre Noi - Fleurs de prestiges florarie online
CREAZĂ-TI PROPRIUL ARANJAMENT

Poți alege dintr-o varietate de aranjamente de diferite culori și forme. Îți poți crea propriul tău aranjament punându-ți amprenta în realizarea produsul dorit, trebuie doar sa ne comunici ceea ce îți dorești, iar echipa noastră îți va crea un aranjament unic în conformitate cu dorințele tale.

LIVRARE RAPIDĂ

Aranjamentul dorit de tine poate conține flori de diferite culori și mărimi, pe care le putem aranja exact cum îți dorești (ex. în forma de inima, inițiala etc.).

Aranjamentele noastre pot ajunge la tine în cel mai scurt timp dacă optezi pentru predare personală în Iași și astfel te poți bucura de experiența Fleursdeprestiges în doar câteva ore.

CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

Totul a început ca o provocare, cu scopul de a aduce un strop de fericire în viața femeilor. Dorim să oferim clienților experiența unui produs unic, fiecare trandafir fiind aranjat cu grijă în cutiile noastre elegante.
Considerăm florile ca fiind cadoul perfect, indiferent de natura evenimentului, important este ca la final destinatarul să fie plăcut impresionat de un aspect deosebit.

Suntem conștienți de faptul că trandafirii reprezintă unul dintre cele mai bune moduri de exprimare a unor sentimente și mesaje cu conotații profunde.

Mai mult decât atât sunt alegerea potrivită atunci când dorești să completezi într-o manieră elegantă un cadou. Plecând de la această premisă, dorim sa venim în ajutorul celor care sunt mai puțini inspirați în alegerea celor mai potrivite aranjamente florale, etapă ce poate reprezenta pentru ei o adevărată provocare.

Magazinul nostru îți pune la dispoziție câteva aranjamente florale destinate pentru a marca și a conferi o notă de eleganță celor mai importante momente din viață.

Optăm mereu pentru flori proaspete și naturale, iar pentru ca acestea să reziste un timp mai îndelungat folosim ambaleje speciale premium.

Totodată prin intermediul aranjamentelor noastre dorim să oferim clienților calitate și eleganțnă, fiecare produs fiind creat cu o atenție desăvârșită oferită de personalul nostru. Fiecare detaliu este important pentru noi, iar de aceea oferim o atenție sporită fiecărei etape care are loc în vederea realizării produsului final.

Pentru realizarea fiecărui aranjament floral folosim produse de o calitate ridicată cu scopul de a ne satisface clienții.

CE SPUN CLIENȚII:

Citește recenziile clienților despre compania noastră. Opinia ta este importantă pentru noi, poti lăsa de asemenea o recenzie companiei noastre.