Cadouri

Pentru cele mai frumoase momente din viața TA, sau a persoanelor dragi ție, noi realizăm cadouri pe măsură. Fiecare moment special merită să fie celebrat într-un mare fel.

Arată Filtrele

Afișez toate cele 14 rezultate

Arată Filtrele

Afișez toate cele 14 rezultate

Ursuleti de plus mari, cadouri cu bun gust!

Dacă te pregătești pentru Ziua Îndrăgostiților, vrei să îi faci partenerei tale un cadou special de ziua ei sau vrei să îți surprinzi mama într-un mod inedit, la Fleurs de Prestiges îți oferim posibilitatea de a alege.

Poți opta pentru flori și ciocolată, un cadou clasic, dar mereu impresionant sau poți alege trandafirii criogenați în cutie sau la buchet alături de un vin sau o șampanie, aceștia fiind simbolul iubirii nemuritoare și a rafinamentului desăvârșit.

Femeile au o latură copilăroasă și se bucură cu sufletul pentru orice gest care li se face. De aceea credem că urșii de pluș mari, alături de un buchet cu trandafiri criogenați și o cutie cu ciocolată reprezintă cadoul perfect atunci când vrei să îi demonstrezi cât de mult ții la ea și cât de importantă este în viața ta.

Se va bucura și va păstra mereu în inimă gestul tău deosebit. Noi realizăm cu atenție și numai din materiale de înaltă calitate, aranjamente și cadouri speciale pentru momente de vis.

Cadouri și trandafiri online în cea mai elegantă atmosferă

Pentru că ținem la clienții noștri și la părerile lor, ne dorim să oferim numai experiențe de neuitat în florăria noastră online. Din acest motiv, pregătim cu entuziasm și cu multă pasiune, cadouri speciale pentru persoanele iubite și pentru momentele care merită sărbătorite altfel.

Când te gândești să-ți surprinzi prietena cea mai bună, poți alege o cutie cu trandafiri criogenați  și o șampanie Moet Chandon în cinstea unor clipe de neuitat. Ai la dispoziție o gamă largă de culori pentru trandafiri, iar pachete vor fi realizate direct pe placul tău.

Cadourile sunt mereu un prilej de bucurie pentru femeile importante din viața noastră. De aceea merită să le surprindem plăcut de fiecare dată. Fie că e Ziua Mamei sau sora ta tocmai a absolvit facultatea, ambele merită un cadou pe măsură.

Poți alege din colecția de buchete cu trandafiri criogenați, lângă care să adaugi o sticlă de vin roșu sau te poți baza pe ceva clasic, dar mereu frumos și anume un pachet elegant care conține o cutie cu flori nemuritoare și o ciocolată fină și delicioasă. Le vei impresiona și gestul tău va dăinui multă tip!

Cadouri livrate la domiciliu în cel mai scurt timp!

Pentru că ne dorim ca ceea ce alegi din florăria noastră online să ajungă la timp în pragul sărbătoritei, livrăm cadourile la domiciliu într-un timp foarte scurt, între 24-48 de ore lucrătoare. Tu alegi cu ce vrei să impresionezi, iar noi garantăm calitate și punctualitate. Ne dăm silința și punem suflet în fiecare cadou realizat pentru a crea o poveste și o emoție aparte. Nimic nu stă în calea noastră și a cadourilor noastre marca Fleurs de Prestiges. Lucrăm cu experți florari și realizăm cadouri și aranjamente conform dorințelor și preferințelor tale.

Dacă alegi să faci flori cadou, toată lumea e fericită

Viața e și despre cadouri și despre bucuria momentului. Și ce poate fi mai frumos și mai delicat decât floarea oferită cu multă iubire și sclipire în ochi? La Fleurs de Prestiges credem că atunci când oferi cuiva drag flori cadou, timpul se oprește în loc și momentul devine magic.

Emoțiile nu pot fi descrise în cuvinte, iar delicatețea trandafirilor este nemărginită. Simbolul iubirii și al purității, florile au ceva special, iar odată ce le faci cadou, se creează magia. Ceea ce este și mai deosebit este faptul că alături de flori, poți adăuga și o cutie cu ciocolată, un urs de pluș sau o șampanie de calitate, creând astfel un cadou special.

Cadouri speciale, cu iz de poveste

Oferă trandafiri cadou și vei fi autorul unui gest plin de gingășie și puritate. Atunci când iubești cu toată ființa ta, vrei să se vadă acest lucru și să demonstrezi prin mii de feluri cât de profunde sunt sentimentele tale. Florile în cutie sunt cadoul perfect pentru partenera ta de viață.

Simple, dar speciale, pentru un impact desăvârșit, mai ales dacă adaugi și o sticlă de vin roșu cu care să vă celebrați iubirea. Așa rezultă un cadou cu iz de poveste și emoție. În florăria noastră online lucrăm numai cu materiale calitative și îți punem la dispoziție livrare pe întreg teritoriul României.

Alege cu încredere Fleurs de Prestiges, florăria ta de suflet, pentru a crea povești și clipe nemuritoare alături de cei dragi!