Coș

Informații: +40 756 782 872

Livrare rapidă în toată România.

trandafiri criogenați versurs trandafiri din săpun

Trandafiri din Săpun vs. Trandafiri Criogenați

Un nou trend în ceea ce privește industria decorațiunilor și aranjamentelor florale sunt atât trandafirii criogenați, cât și trandafirii din săpun. Oamenii apelează la aceste tipuri de aranjamente deoarece li se par mai deosebite, aspectul le sugerează un grad ridicat de bun gust, dar și eleganța cu care sunt realizate acaparează foarte mult.

Fie că vorbim despre o cununie civilă, o aniversare, o zi de naștere sau un eveniment important, acest tip de cadou are un mai mare impact decât un simplu buchet de flori, spre exemplu, sau ceva cumpărat la întâmplare. Însă care este alegerea mai potrivită? Trandafirii criogenați sau trandafiri din săpun?

Ce sunt trandafirii din săpun?

După cum ne spune și numele, acești trandafiri sunt realizați din săpun.

Deci în momentul în care apa atinge petalele florilor, acestea se vor dizolva. Majoritatea trandafirilor de săpun nu au un miros anume, de aceea sunt dificil de comparat cu trandafirii naturali sau cei criogenați.

Aspectul lor este unul ok, iar textura lor este fină și de obicei sunt integrați în diverse aranjamente florale.

Pot fi durabili în timp, însă datorită săpunului, aceștia se pot degrada imediat ce intră în contact cu apa. Pot fi folosiți ca săpun sau pot fi păstrați ca decorațiune într-o anumită parte a casei.

Însă cum se fac trandafirii din săpun?

Se topește săpun simplu, căruia i se adaugă glicerină, coloranți și arome, iar mai apoi se sculptează formele în felul în care dorește artistul. Tocmai de aceea, trandafirii de săpun nu arată la fel ca cei naturali, practic doar aspectul fiind unul de trandafir.

Trandafiri din sapun
Trandafiri din săpun

Ce sunt trandafirii criogenați?

Trandafirii criogenați sunt flori naturale care după ce sunt culese în cel mai oportun moment al înfloririi lor sunt tratate cu o substanță specială, non-toxică, devenind astfel nemuritori.

Aceste flori deosebite se regăsesc într-o paletă diversificată de culori, fiind moi la atingere și eleganți în ceea ce privește aspectul, aceștia fiind trandafiri naturali. Trandafirii nu își pierd aspectul superb sau mirosul inconfundabil după ce sunt criogenați.

Trandafirii criogenați sunt alegerea perfectă atunci când discutăm de cadouri de lux, durabile în timp, care să impresioneze. Sunt aleși tot mai mult de oameni, iar acest lucru îi face și mai deosebiți. De asemenea, trandafirii criogenați pot fi integrați cu ușurință în diverse aranjamente, fie că vorbim despre cutii elegante, buchete sau daruri mai mici și mai firave.

Trandafiri Criogenati
Trandafiri Criogenati

Care este diferența dintre trandafirii criogenați și trandafirii din săpun?

Trandafirii criogenați sunt superiori atunci când vine vorba de calitate, lucru care îi aduce cu un pas în fața celor din săpun. Fiind trandafiri naturali, aceștia își păstrează textura minunată, mirosul, culoarea și frumusețea, pe când trandafirii din săpun arată artificial, lipsindu-le textura și autenticitatea celor naturali.

Fiind aleși cu grijă, tratați special și aranjați pentru a crea numai aranjamente de bun gust și calitate înaltă, trandafirii criogenați sunt astfel cu mult mai deosebiți.

Însă, pe lângă asta, chiar dacă ambele tipuri de trandafiri sunt considerați nemuritori, cei criogenați au capacitatea de a se păstra în forma lor inițială până la 25 de ani, pe când cei din săpun își pierd valoarea odată ce intră în contact cu apa.

Aspectul trandafirilor din săpun este net infrerior celor criogenați, e ca și cum ai compara o floare naturală cu una artificială. Este evident că cea naturală va arăta cu mult mai bine.

Diferența de preț

Trandafirii din săpun sunt foarte ieftini, prețul acestora pornește de la 80 de bani pe trandafir. De ce? Pentru că sunt produși foarte ușor dintr-un material la îndemâna oricui, săpunul și niște coloranți adăugați. Sunt aceștia naturali? Cu siguranță nu. Au un aspect plăcut? Noi am spune că au un aspect decent, dar asta rămâne la aprecierea voastră.

Trandafirii criogenați sunt mai scumpi, dar au și motive să fie așa. Prețul lor începe de la 17 lei și ajunge până la 50 de lei în funcție de calitate, dimensiune și culoare.

De ce acest preț? În primul rând sunt 100% naturali, cultivați în grădini din Ecuador și trecuți printr-un proces destul de dificil de criogenare/conservare, care durează până la câteva săptămâni.
Sunt aceștia naturali? Sunt 100% naturali și își păstrează frumusețea și textura până la câțiva ani.

Diferenta dintre trandafiri din sapun si trandafiri criogenati
Diferenta dintre trandafiri din sapun si trandafiri criogenati

Este perfect normal ca fiecare persoană să aleagă în funcție de preferințe, însă noi considerăm că trandafirii criogenați oferă o amintire mai presus de orice, fiind naturali, având un miros plăcut și fiind foarte durabili în timp.
Trandafirii din săpun au frumusețea lor, fiind o alternativă bună pentru persoanele cu un buget scăzut în ceea ce privește achiziționarea unui aranjament floral.

Alegerea este în mâinile tale!

Atunci când decizi să cumperi și să alegi un aranjament sau cadou deosebit pentru cineva drag, credem că trandafirii criogenați pot fi salvarea TA!

Aspect impecabil, culori diversificate, număr de flori după preferințe și aranjamente de top. Nu scoatem din ecuație trandafirii din săpun care, în anumite situații, pot contura și ei un cadou interesantă, fiind varianta ieftină în cazul în care nu îți permiți să depășești un anumit buget.

Alege să surprinzi plăcut! Impresionează cu un aranjament premium cu trandafiri reali care rezistă mulți ani de acum încolo. Descoperă colecția noastră de aranjamente premium cu trandafiri criogenați.

Descoperă colecția de trandafiri criogenați 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare în toată România

Livrare în 24-48 de ore în toata țara

Calitate superioară

Aranjamente speciale

Garanție 100%

Rezistă până la 25 de ani

100% Plăți securizate

Visa / MasterCard / Apple Pay

35 de lei reducere

Vrei să impresionezi cu trandafiri criogenați?

Înscrie-te la newsletter-ul nostru și primești automat 35 lei reducere la prima comandă! 

35 de lei reducere

Codul de reducere e în drum spre tine!

Dacă nu găsești emailul de la noi, te rugăm să verifici și în folderele „promoții” sau „spam”.