Coș

Informații: +40 756 782 872

Livrare rapidă în toată România.

Ce sunt trandafirii criogenați?

Trandafirii criogenați au devenit un trend foarte bine pus în valoare în ceea ce privește piața florală. Oamenii apelează mai ușor la un aranjament floral care are în compoziția sa trandafiri criogenați, decât la unul simplu. Probabil vă întrebați de ce.

Ei bine, trandafirii criogenați sunt astăzi la mare căutare pentru că au un aspect natural, aranjamentele dedicate acestora sunt vizibil mult mai deosebite și mai rafinate decât cele normale, au o calitate premium și sunt de impact atunci când vrei să vii cu ceva diferit, nou, modern și spectaculos.

De ce sunt trandafirii criogenați atât de speciali?

Trandafirii criogenați sunt în ansamblu tot flori naturale, obișnuite, însă care, atunci când sunt culeși, au parte de un tratament special care îi face să reziste în aceeași formă și cu același aspect gingaș și natural timp de 25 de ani.

Aceste flori au capacitatea de a-și păstra frumusețea, creând amintiri care vor putea dăinui în timp. Aranjamentele cu trandafiri criogenați pot fi păstrare ca decor în casă, un decor special care îți va aminti mereu de momentul în care ai primit un asemenea dar.

Trandafirii criogenați au calitate premium, fiind realizați cu cele mai bune tratamente, criogenarea florilor făcându-se în cele mai optime condiții, iar păstrarea de asemenea. Aceste flori sunt apreciate chiar pentru faptul că durează în timp, fiind astăzi la mare căutare atunci când vine vorba de a face un cadou deosebit.

Trandafiri criogenați = flori nemuritoare

Poate ai mai întâlnit sintagma ”flori nemuritoare”, însă niciodată nu ai știut la ce se referă. Trandafirii criogenați exact asta sunt: flori nemuritoare.

De ce le-a fost dat acest apelativ? Tocmai pentru că au capacitatea de a se păstra vii o perioadă lungă de timp, chiar ani de zile, fără a fi întreținute în vreun fel anume și fără a fi udate.

 

”If you take a flower in your hand and really look at it, it’s your world for a moment.” – Georgia O’Keefe

Citind acest citat, ne putem gândi că trandafirii criogenați pot fi priviți ani de zile, dându-ne posibilitatea să ne refugiem printre petalele lor, creându-ne o lume a noastră. Sunt speciali, deosebiți și debordează în eleganță.

Iar atunci când vrei să faci un cadou original, aceste elemente sunt vitale pentru a nu da greș, dar mai ales, pentru a ieși în evidență. 

La Fleurs de Prestiges, aceste flori nemuritoare, criogenate, sunt aduse la rang de artă. Ți le oferim la un preț accesibil și ne asigurăm că sunt ceea ce tu îți dorești. Garantăm calitate superioară, bun gust, eleganță și mult rafinament. Trandafiri criogenați ieftini, dar totuși superiori, numai în florăria noastră online.

Te așteptăm să îți alegi aranjamentul dorit, culoarea și numărul florilor în funcție de preferințe. Ai o gamă largă de unde poți alege!

Vrei să știi cum se fac trandafirii criogenați?

Trandafirii criogenați de la Fleurs de Prestiges trec printr-un proces amplu înainte de a fi scoși la vânzare. Odată criogenați, trandafirii pot fi păstrați un timp îndelungat, într-o parte a casei.

Așa cum am spus și mai sus, trandafirii criogenați sunt tot flori naturale, iar petalele lor nu sunt false, nu sunt realizate din materiale alternative sau soluții speciale.

Pentru a se realiza criogenarea în cele mai optime condiții, trandafirii trebuie culeși în cel mai oportun moment al înfloririi lor. Adică atunci când nu sunt nici boboci, dar nici înfloriți în totalitate, iar petalele lor sunt ferme, frumoase și bogate. Astfel, procesul criogenării se realizează în felul următor: după culegere, florile sunt puse într-un amestec de glicerină și alte elemente vegetale. Aceasta deshidratează trandafirul de la petalele sale până la tulpină și înlocuiește seva din el.

După câteva zile, procesul este complet și trandafiri pot fi păstrați flexibili și cu aspect natural. Ei au un aspect fin, fără a se observa vreun gram de falsitate.

Trandafiri de Ecuador

Trandafirii criogenați marca Fleurs de Prestiges sunt plantați și culeși în Ecuador. Probabil vă întrebați de ce tocmai acolo. Ei bine, Ecuador este considerat locul cel mai favorabil pentru creșterea trandafirilor, deoarece aceștia pot fi plantați în orice moment al anului datorită luminii care se păstrează pe întreg parcursul anului. Este vorba despre o lumină naturală foarte bună, iar acest lucru este benefic pentru înflorirea acestora.

Un alt aspect care ajută la creșterea trandafirilor într-un mediu favorabil este altitudinea. Este cunoscut faptul că majoritatea plantațiilor de trandafiri din Ecuador se găsesc în Andes la o altitudine cuprinsă între 2800 și 3000 de metri.

Trandafirii crescuți la înălțime au parte de un proces mai lung de creștere, însă se bucură de un aspect mult mai bogat și mai frumos. Un lucru interesant de știut este faptul că serile reci pot aduce o arie largă de culori pentru trandafiri, cât și umbre și contraste pe petale care nu pot fi realizate natural altundeva.

Pe lângă asta, Ecuador a devenit unul dintre marii exportatori florali din lume, fiind la mare căutare când vine vorba despre industria aceasta.

Trecând printr-un proces amplu de transformare la interior, trandafirii criogenati sunt perfecți atunci când vrei să îngheți un moment în timp și să ți minte evenimentele cele mai importante din viața ta. La Fleurs de Prestiges exact cu asta te ajutăm. Creăm amintiri, venim cu ceva special și conturăm un grad semnificativ de originalitate. Dacă știi ce îți dorești, aceasta este florăria perfectă!

Descoperă colecția de trandafiri criogenați 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare în toată România

Livrare în 24-48 de ore în toata țara

Calitate superioară

Aranjamente speciale

Garanție 100%

Rezistă până la 25 de ani

100% Plăți securizate

Visa / MasterCard / Apple Pay

35 lei discount

Vrei să oferi un cadou deosebit?

Abonează-te la newsletter și primești 35 lei reducere la prima comandă!

35 lei discount

Codul de reducere e pe drum spre tine!

Dacă nu găsești emailul, verifică și folderul promoții sau spam.